Årets camp avslutad

Nu är årets camp avslutad. Vi hoppas att alla deltagare är nöjda och har haft en bra fotbollsvecka. Nästa år firar campen 10-årsjubileum. Då hoppas vi att alla som kan vill komma tillbaka och vi lovar att vi ska försöka ordna någon liten extra överraskning då.

Preliminärt schema publicerat

Nu finns ett preliminärt schema för årets camp publicerat under rubriken Schema här på hemsidan.

Gruppindelningen är publicerad

Nu finns gruppindelningen publicerad under rubriken Gruppindelning här på hemsidan. Observera att den är preliminär och kan komma att ändras. Vi undanber oss också gruppbyten om de inte är alldeles nödvändiga.

Sista chansen att anmäla

Sista anmälningsdag var egentligen den 15/5, men vi håller anmälan öppen i någon dag till, så nu är det sista chansen att anmäla sig till årets camp.

Anmälningarna har börjat komma in

Anmälningarna har börjat komma in och vi är redan uppe på ett 50-tal anmälda deltagare. Ju tidgare vi får in anmälningarna desto bättre. Sista anmälningsdag är dock den 15/5.

Anmälan för 2022 öppen

Nu har vi öppnat vår webbutik för året och i och med det är anmälan för 2022 öppen. Välkommen med din anmälan.

Vi stöttar Storsjöcupen

Den glädje vi ser i alla de ungdomar som deltar på campen, vill vi också få se när dessa ungdomar i framtiden deltar i Storsjöcupen. Därför har vi som arrangerar ICA MAXI Fotbollscamp valt att lämna ett bidrag på 15.000kr till kampanjen ”Rädda Storsjöcupen”.

Besök av landslagsspelare

Om alla planer går i lås så kummer vi få fint besök på campen. Någon av dagarna under campveckan kommer då landslagsspelaren Hanna Glas och besöker oss. Vi återkommer med mer info om detta.

Preliminärt schema publicerat

Nu finns ett preliminärt schema publicerat på hemsidan. Även i år har vi gjort stora anpassningar för att kunna genomföra campen på ett säkert sätt. Vänligen läs igenom informationen på sidan om schemat innan ni tar del av schemat. Notera också att schemat är preliminärt och att ändringar kan komma att ske.

Gruppindelning publicerad

Nu är gruppindelningen klar. Den finns publicerad här på hemsidan under menyvalet ”Gruppindelning”. Vi ber er att noga läsa igenom informationen om gruppindelningen innan ni tittar på vilken grupp ni tillhör.

Top