Vi stöttar Storsjöcupen

Den glädje vi ser i alla de ungdomar som deltar på campen, vill vi också få se när dessa ungdomar i framtiden deltar i Storsjöcupen. Därför har vi som arrangerar ICA MAXI Fotbollscamp valt att lämna ett bidrag på 15.000kr till kampanjen ”Rädda Storsjöcupen”.

Besök av landslagsspelare

Om alla planer går i lås så kummer vi få fint besök på campen. Någon av dagarna under campveckan kommer då landslagsspelaren Hanna Glas och besöker oss. Vi återkommer med mer info om detta.

Preliminärt schema publicerat

Nu finns ett preliminärt schema publicerat på hemsidan. Även i år har vi gjort stora anpassningar för att kunna genomföra campen på ett säkert sätt. Vänligen läs igenom informationen på sidan om schemat innan ni tar del av schemat. Notera också att schemat är preliminärt och att ändringar kan komma att ske.

Gruppindelning publicerad

Nu är gruppindelningen klar. Den finns publicerad här på hemsidan under menyvalet “Gruppindelning”. Vi ber er att noga läsa igenom informationen om gruppindelningen innan ni tittar på vilken grupp ni tillhör.

Drygt 300 anmälda

Nu har vi drygt 300 anmälda till årets camp. Sista anmälningsdag är imorgon den 15/5.

Tre dagar kvar på anmälningstiden

Nu är det bara tre dagar kvar till anmälningstiden går ut för i år. Sista anmälningsdag är den 15/5.

Butiken är öppen för 2021

Nu har vi öppnat webbutiken för 2021 och du kan köpa din deltagarplats för 2021. Var noga med att läsa igenom deltagarvillkoren innan du köper din plats, eftersom vi gjort en del justeringar till följda av pandemin.

Campen 2021

Vi kan meddela att vi har för avsikt att genomföra campen även 2021 under samma förutsättningar som gjordes 2020. Inom kort öppnar vi för anmälan och skickar ut inbjudan till föreningarna.

Anmälan 2020 öppen

Vi har beslutat att försöka genomföra campen i år också. Efter en genomförd riskanalys och lite diskussioner har vi kommit fram till att den ska vara genomförbar om vi vidtar ett antal åtgärder. Några av dessa är:

  • Mindre grupper med färre spelare per grupp.
  • Högst två grupper per träningsyta.
  • Fler träningsytor.
  • Fler lokala instruktörer.
  • Översyn av mathantering.

Vi förbehåller oss också rätten att med kort framförhållning ändra upplägget eller ställa in campen helt. Men förhoppningen är att den ska kunna genomföras. I år riktar sig campen till deltagare födda 2005-2010.

Anmälan stängd för 2019

Nu har vi stängt anmälan för i år. Anmälningstiden gick ut den 15/5, men vi har låtit några eftersläntrare få anmäla sig i några dagar till. Men nu är det alltså stängt och vi har fått in nästan 400 anmälningar även i år. Vi påbörjar nu arbetet med gruppindelning och schemaläggning och återkommer med mer info om detta så fort vi kan.

Top