Erfarna instruktörer

Sedan starten av campen har vi samarbetat med olika stora föreningar för att kunna erbjuda erfarna och erkänt duktiga instruktörer under campen. Vi har bland annat samarbetat med instruktörer från Hammarby IF och AIK. Utöver dem har vi anlitat flera erkänt duktiga och erfarna instruktörer från länet och andra delar av Sverige. Från vilka föreningar instruktörerna kommer kan variera från år till år.

Vi arbetar också utifrån utbildningsmaterial från Svenska Fotbollförbundet och JHFF.

Varje träningsgrupp leds av en huvudinstruktör och en eller flera assisterande yngre ledare från arrangörsföreningarna och JHFF.


Instruktörer vi haft genom åren

Instruktörerna i listan nedan är några valda exempel på instruktörer som vi anlitat för campen genom åren. Beskrivningen av instruktören är den som var aktuell det året instruktören anlitades av oss.

Jeppe Mauritzon – Hammarby IF
Jeppe är intruktör i Hammarby och är ansvarig för Hammarbys U16 akademilag. Jeppe har tidigare varit juniortränare i AIK. Han är en av de instruktörer som varit med flest gånger på fotbollscampen.
Johan Lager – Hammarby IF
Johan är akademichef i Hammarby IF och är ansvarig för Hammarbys U16 akademilag.
Elias Mineirji – AIK
Elias är akademichef i AIK och är ansvarig för AIKs akademi. Han är också aktiv som tränare i ett av SvFFs pojklandslag tillsammans med Roland Nilsson.
Veronica Granath – AIK
Veronica är fotbollstränare samt fotbollsmamma till fyra barn. Bor i Täby i Stockholm. Spelat fotboll i många år i bl.a. Hammarby, Enskede IK o Nacka FF. Tränat alltifrån Hammarbys damer i allsvenskan till AIK´s F05 och har dessutom under många år varit Distriktsförbundskapten för Stockholms distriktslag.
 Instruktörer-Veronica-Granath
José Salomon- Hammarby IF
José arbetar som instruktör i Hammarbys akademi.
Annelie Andersén – SvFF
Annelie kommer från länet och har som spelare erfarenhet av spel i Allsvenskan för Rönninge och Sunnanå. Hon har arbetat i många år inom fotbollen och arbetar idag för SvFF och är förbundskapten för damernas U23-landslag.
Ben Smith – IFK Östersund
Ben är engelsman och A-lagstränare i IFK Östersund. Han har tidigare framgångsrikt ansvarat för Ytterhogdals herrar.
Jörgen Z Zetterström – Jämtlands Fotbollsakademi/Storsjögymnasiet
Jörgen har många års erfarenhet som tränare. Karriären började i IFK Östersund och har sedan tagit Z till klubbar som Brommapojkarna, Helsingborgs IF, AIK, Västerås SK och Vålerenga.
Robert Wassdahl – Ope IF
Robert har närmare 30 års erfarenhet som fotbollstränare för både flickor, pojkar, damer och herrar på olika nivåer. Han har varit distriktsförbundskapten i fler olika omgångar, varit tränare för Opes damlag och assisterande tränare i ÖFK. Under många år har han också varit anställd som kanslichef och utbildningsansvarig på Jämtland/Härjedalens Fotbolls Förbund.
Sara Lundgren – Linköping Kenty
Sara har läst ”Tränarskap med inriktning mot fotboll” på Gymnastik och idrottshögskolan (GIH) och har tränardiplom UEFA A. Hon är engagerad i organisationen Futebol dá forca sedan 2013. Gått utbildningsprogram som syftar till att jobba med att stärka unga tjejers självkänsla och tro på sig själva med fotbollen som verktyg. Fokus på värdebaserat ledarskap. Sara är ansvarig ledare på fotbollsfritids för mellanstadietjejer på Bäckskolans fritidsklubb i Linköping och hon spelar fortfarande själv i Linköping Kenty damer. Tidigare har hon varit assisterande akademitränare F03A, AIK Ungdomsakademi, varit styrelsesuppleant och styrelseledamot i Reymersholms IK, samt tränat ungdomslag inom föreningen (både pojkar och flickor) och ansvarat för eftermiddags- och sommarfotbollsskola.
Alexandra Larsson – Linköping Kenty
Alexandra har en gedigen utbildning inom barn- och ungdomsidrott och har läst ”Tränarskap med inriktning mot fotboll” på Gymnastik och Idrottshögskolan (GIH). Hon har tränardiplom UEFA A och är diplomerad massageterapeut. Alexandra har tidigare själv spelat fotboll på elitnivå i bl.a. Mallbackens IF och Dalsjöfors GOIF. Hon har erfarenheter från allt ifrån div 5 till Damallsvenskan. För närvarande är hon huvudtränare för Linköping Kenty damer.
Janne Netzler – NIU Fotboll
Janne är målvaktstränare med många års erfarenhet från flera av länets största klubbar.  På dagarna arbetar Janne som instruktör på NIU Fotboll. Tidigare har han varit ansvarig för målvakterna i ÖFK och under flera år arbetat sida vid sida med Graham Potter.
Wouter de Vries – IFK Östersund
Wouter är holländare och arbetar som instruktör i IFK Östersund.
Top